Kategorier
DIY Fest & farver Gør-det-selv Krop&sjæl Mad Opskrifter Ungdom

Gode råd til hjemlig hygge i efterårsferien

Der er ingen grund til at tage ud af landet, blot fordi det er ferie. I år bliver det desuden væsentligt mere vanskeligt, da flere og flere lande lukker ned for turister. Se her, hvordan du får tiden til at gå derhjemme i stedet.

Sommeren er ved at gå på hæld, og det betyder, at efterårsferien efterhånden begynder at kunne blive anes i det fjerne. Det betyder, at du allerede nu kan begynde at lægge planer for, hvad der skal ske, når efterårsferien står for døren.

Eftersom der formentlig ikke er udsigt til nogen udlandsrejse før engang i næste år, er det en god idé allerede nu at begynde at forberede dig på, hvad der skal ske i forbindelse med årets efterårsferie.

Romsmagning med vennerne

Hvorfor ikke bruge efterårsferien på en hyggelig tur med vennerne, hvor I smager på noget god rom? Der findes utroligt mange forskellige varianter, og er der en årstid, der egner sig til romsmagning, så er det efteråret.

Gode råd til hjemlig hygge i efterårsferien
Gode råd til hjemlig hygge i efterårsferien

I kan enten vælge at medbringe forskellige rom selv, som I smager, eller I kan købe en ‘guidet tur’, hvor I får smagt på en masse forskellige varianter. Hvis du har behov for inspiration til, hvor du kan finde rom, kan du prøve denne romblanding fra Mezclado.

Byg en hule med ungerne

Der er ikke meget, der er hyggeligere end at bygge en hule. Hvorfor ikke gøre det sammen med ungerne? Så kan I sidde derinde og læse gode historier, drikker kakao og spise boller, imens vinden blæser udenfor. 

Det behøver ikke at være svært at bygge en hule, og det er, hvad I gør det til. Man kan nøjes med at bruge et bord, nogle tæpper og et par stole, hvis det skal være simpelt, men I kan også gå all in og bygge en hule udenfor, hvis I vil på overlevelsestur direkte i baghaven.

Gåture i skoven

Mange mener, at skoven er flottest, når bladene begynder at falde af træerne. Når sommeren går på hæld, og sommerens grønne nuancer bliver mere og mere brunlige, er det oplagt at gå tur i skoven.

Tag hele familien med på en hyggelig tur i skoven
Tag hele familien med på en hyggelig tur i skoven – og måske også nogle af ungernes venner, som kan sove hos jer?

Tag hele familien med på en hyggelig tur i skoven – og måske også nogle af ungernes venner, som kan sove hos jer? Det handler om, at det skal være hyggeligt for hele familien, så hvorfor ikke gøre det til en tradition, at I går tur i skoven, når det er efterår. Hvis ikke I bor i nærheden af en skov, kan det gøres til en hyggelig dagstur.