Kategorier
Uncategorized

Sådan fungerer numerologi

Har du nogensinde undret dig over, hvordan numerologi egentligt virker? Det er ikke unormalt, at man skifter navn flere gange i løbet af livet, men hvordan fungerer numerologi egentligt? Herunder får du svaret.

Mange mennesker skifter navn flere gange i løbet af deres liv. Det er der forskellige årsager til, og mens nogle er praktiske, fordi man indgår i et ægteskab eller lignende, er der altså også frivillige årsager som eksempelvis på baggrund af numerologi.

Hvis du har undret dig over, hvordan numerologi fungerer, så er du havnet det rigtige sted. Herunder får du svar på dine spørgsmål omkring numerologi. Du kan desuden læse mere om fænomenet ved at klikke dig herind: https://www.highervibrations.dk/.

Hvorfor skifte navn?

Først og fremmest er det vigtigt, at man er glad for sig selv og den tilværelse, man befinder sig i. Navnet er mere end bare et navn – det er en identitet, og når du skifter dit navn, ændrer du på hele din tilværelse, herunder din egen selvopfattelse og den opfattelse, andre har af dig.

Ifølge numerologien handler det om vibrationssammensætnig, og når du ændrer på dit navn, ændrer du samtidig på, hvilke vibrationer navnet tiltrækker. Du vil med andre ord få en anden tilværelse, hvor du tiltrækker nogle andre energier.

Det kan virke grænseoverskridende

Det er en stor beslutning, når du skifter navn. For nogle kan det være grænseoverskridende eller angstprovokerende at skifte navn, imens det for andre er naturligt at ændre sit navn flere gange i løbet af tilværelsen.

Der er ikke noget, der er rigtigt og forkert, og det handler om at vælge den løsning, som du er tilfreds med. Selvom du besøger en numerolog, er det stadig dig selv, der vælger dit nye navn, hvilket mange ikke tror.

Du har indflydelse på valg af navn

Du har altså stadig en indflydelse på, hvad du kommer til at hedde, selvom du vælger at købe en session hos en numerolog. Samtidig er det ikke ensbetydende med, at du skal skifte navn, blot fordi du forsøger dig med en session.

Hvis du er nysgerrig eller blot ønsker mere information omkring, hvordan det fungerer, når du er til numerolog, er det altså ikke noget, der skader, hvis du benytter dig af én enkelt session. Det kan du altid gøre – også uden det har nogen betydning for, hvad du kommer til at hedde.

Numerologen hjælper dig blot med at vælge et navn, som giver mening, og som tiltrækker de rigtige vibrationer, så du kan få det liv, du ønsker dig. Det er det, du betaler vedkommende for, og du ender ikke med et navn, som du ikke er tilfreds med.